.:: از شکم تنفس کنید تا شکم تان کوچک شود ::.
7 توصیۀ 100% طبیعی برای شما داریم که با به کار بستن آنها میتوانید به این هدف دست یابید.
چگونه شکم مان را صاف نگه داریم؟
در واقع، آنچه که اهمیت دارد، نظم و ترتیب در به کار بردن این توصیه هاست. به بیان دیگر، رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای در زندگی است که یک شکم صاف را تا همیشه برای شما تضمین میکند.
برای داشتن شکمی صاف، در کمترین موقعیت ها هم تحرک داشته باشید
در تحرک داشتن حساست به خرج ندهید. در هر موقعیتی تحرک داشته باشید، ضمناً برای تحرک داشتن برای خودتان موقعیت خلق کنید: بالا رفتن از پله ها به جای استفاده از آسانسور، پیاده روی و البته کارهای خانه، باغبانی و ... هر حرکتی به حساب میآید زیرا تک تک این حرکات هستند که مجموعۀ فعالیت های روزانه را تشکیل میدهند.
یاد بگیرید که از شکم تنفس کنید
یکی از بهترین روش ها برای به کار واداشتن شکم، تنفس از طریق این ناحیه است: هنگامی که هوا را به داخل میبرید، شکم تان را پر از هوا کنید (و نه شش های تان را)، سپس هوای بازدم را از شکم بیرون بدهید. تنفس توسط شکم راهی بسیار خوب برای ریلکسیشن هم هست.
سعی کنید همیشه شکم تان را منقبض نگه دارید
در زمان انتظار، در محل کار، در انتظار مترو و ... سعی کنید روی وضعیت بدن تان کار کنید: بدن تان را صاف نگه دارید، شکم تان را به داخل بدهید و باسن تان را منقبض کنید. این تمرین ساده و کوچک را خیلی زیاد انجام دهید: شکم تان را چندین بار در روز منقبض کنید.
ورزش کنید، ورزش برای داشتن شکمی صاف ضروری است
فرقی نمیکند که چه ورزشی میکنید، این فعالیت را با تمرین هایی که توده های چربی شکمی را به کار میاندازند، تکمیل کنید: حرکات پدالی، دراز نشست، چرخش نیم تنه و ... این تمرین ها را با نظم و ترتیب انجام دهید.
غذاهای سبک بخورید
بر کیفیت تأکید داشته باشید نه بر کمیت. از خوردن غذاهای حجیم خودداری کنید، مصرف فرآورده های چرب را محدود کنید. خوراکی هایی مانند: نان های چرب، چیپس، بسیکویت، سس، پیراشکی و... به جای استفاده از غذاهای آماده خودتان با استفاده از دستورالعمل های ساده آشپزی کنید.
با یبوست مبارزه کنید
میوه و سبزی زیادی بخورید و غلات کامل را در الویت قرار دهید: ماکارونی، برنج، نان... این سه گروه غذایی تضمین کنندۀ یک گوارش سالم و خوب هستند. زیاد آب بنوشید. خودتان را مجبور کنید که به میزان کافی آب بنوشید یعنی 1.5 لیتر در روز. آب نوشیدنی بسیار خوبی است اما میتوانید به جای آن از چای یا انواع جوشانده ها (اگر لازم است این نوشیدنی ها را با جایگزین های قندی، شیرین کنید) هم استفاده کنید. اما به هیچ وجه سودا یا الکل ننوشید.
شکم تان را ماساژ دهید
در رختخواب، هنگام چرت بعد از ظهر، در زیر دوش آب و هر موقعیت مناسب دیگری شکم تان را ماساژ دهید، این کار را با حرکات دایره ای شکل به انجام برسانید. از نزدیک ناف تان شروع کنید سپس حرکت را به تدریج به سمت کمرتان امتداد دهید و چرخش های دایره وار را به سمت ران های تان بکشانید.
.:: خانم ها بدانند : هفت راه برای رهایی از کمر درد ::.
درد کمر در دوران بارداری بسیار همه گیر است. دلایل شایع دردهای پشت و کمر در دوران بارداری شامل افزایش وزن، تغییر مرکز ایستایی بدن، عدم توازن عضلانی، تغییرات هورمونی (استروژن و ریلاکسین) است. هنگام بارداری، بدن هومورن ریلاکسین (Relaxin) آزاد میکند که اثری آرامبخش و تسکیندهنده دارد. همچنین هنگام زایمان بسیار مفید است. این هورمون باعث شلی و نرمی تاندونها و لگن می شود و اجازه خروج جنین از رحم و به دنیا آمدن نوزاد را میدهد. همین هورمون باعث نوع راهرفتن خانمهای باردار (مدل خاص تلوتلوخوردن) میشود.
افزون بر شلشدن لگن و آمادهشدن آن برای مراحل بعدی، رحم نیز به رشد خود ادامه میدهد. این رشد رحم دو پیامد دارد؛ یکی اینکه باعث تغییر مرکز ایستایی بدن میشود و دیگری اینکه شلشدن تاندونهای رحمی باعث وارد آمدن فشار و کشش اضافی بر ستون مهرهها و عضلات اطراف آن میشود. عضلات رحمی که زیاد کشیده شدهاند چندان آماده این همه وزن رحم نیستند. بنابراین ستون مهرهها و عضلات آن این وزن اضافی را تحمل میکنند.
|
|
اضافه وزن در قسمت جلویی بدن، مرکزثقل بدن و نیز نقاط فشار روی مفصلها و عضلات را تغییر میدهد و به ویژه در ناحیه لگن و کمرتان این امر باعث احتمال از دست رفتن تعادلتان می شود که البته در اواخر دوران بارداری تشدید میشود. بیشتر وقتها شما میتوانید از این دردها پیشگیری كرده یا آن را درمان کنید. در ادامه این بخش 7 روش مقابله با دردهای پشت در این دوران به شما پیشنهاد می شود:
1. تمرین وضعیتهای بدنی درست
همزمان و با رشد جنین، مرکز ثقل بدن به سمت جلو تمایل مییابد که میتوانید با تمایل به سمت عقب یا در صورت امکان با تکیه دادن، این حالت را جبران كنید. با این کار به عضلات کمرتان كمی كشش میدهید و با این درد مقابله میکنید. برای اینکه در وضعیت بدنی صحیحی قرار داشته باشید، این موارد را رعایت کنید:
• ایستادن صاف و مستقیم. قفسه سینه را بالا نگه دارید.
• شانهها را عقب و شل نگه دارید. زانوهایتان از هم فاصله داشته باشند.
• هنگامی که میایستید خود را در وضعیت بدنی راحتی قرار دهید. اگر مجبورید طولانیمدت بایستید یک پایتان را روی چهارپایهای کوتاه بگذارید و به تناوب به هریک از پاهایتان روی چهارپایه استراحت دهید. وضعیت درست بدنی همچنین به معنی نشستن با دقت نیز هست.
• صندلی ای را برای نشستن انتخاب کنید که پشتی داشته باشد یا یک جای کوچک برای یک بالش پشت کمر. گردن و پشتتان را صاف نگه دارید و زیر پایتان چهارپایهای کوچک قرار دهید. تمرین وضعیتهای بدنی درست در بارداری یکی از اساسیترین آموزشهای هنگام بارداری است.
2. داشتن پوشاک مناسب
کفشهای پاشنه کوتاه با انحنای مناسب به پا کنید. شلوارهای بارداری با بند شلوار نگهدارنده مناسب بپوشید. شاید پوشیدن کمربندهای بارداری در برخی افراد موثر باشد. هرچند درباره اثربخشی این کمربندها، بررسیهای زیادی انجام نشده است.
3. بلندکردن درست اجسام
هنگامی که میخواهید اجسام کوچک را از زمین بردارید به حالت چمباتمه (روی دوپا) بنشینید و با پاهایتان بلند شوید. بالاتنهتان را خم نکنید و از پشتتان برای بلندکردن استفاده نکنید. بسیار مهم است که به میزان توان خود آگاهی داشته باشید و در چارچوب آن عمل کنید. اگر نیاز به کمک دارید، از فردی تقاضای کمک کنید.
4. خوابیدن به پهلو
هنگام خواب به پهلو دراز بکشید و روی پشت (طاقباز) نخوابید. یکی یا هر دو زانویتان را خم کنید. اگر بالشی کنار زانو و بالشی دیگر زیر شکمتان بگذارید یا از بالشهای یکسره بلند مخصوص بارداری، استفاده کنید که میتواند به خوابیدن تان كمك كند.
5. ماساژهای گرم یا سرد
میتوانید یک پد گرمادهنده یا حولهای نخی که آن را با اتو یا وسیلهای دیگر گرم کرده اید، استفاده کنید. به یادداشته باشید از داغکردن یا قراردادن اتو حتی با درجه کم، خودداری كنید. ماساژ پشت هم سودمند است. بهتر است از همسرتان بخواهید پشت شما را ماساژ دهد یا برنامه ماساژ حرفهای پیش از تولد را از یک ماساژدهنده حرفه ای بخواهید. |
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: پزشکی، ،
برچسبها: