سلام روزگار.... (ازدست عزیزان چه بگویم گله ای....)
| ||
|
امروزه وقتي يک نفر لبخند ميزند، يک حال بد تبديل به حال خوب ميشود، يک عذرخواهي پذيرفته ميشود، اعتماد به نفسي بالا برده ميشود، قراردادي بسته ميشود و حتي ممکن است يک رابطه عاشقانه نيز شکل گيرد.
لبخند خوانی
آقایان نیشتان را ببندید
لبخند خوانی
خالص و شادي بياختيار.
لبها از بيرون و بالا به طرف استخوانهاي گونه کشيده ميشوند، گونهها به بالا برده شده، و پوست زير پلکهاي پايين چشم باد ميکند. گوشههاي بيرون چشمان چين خورده و دو خط زير چشم (معروف به خطهاي لبخند) پديدار ميشود.
يا واقعا طرف عصباني است ومي خواهد لبخندش را با نيشخند پر کند و يا اين که خوشحال است و تظاهر به غضب ميکند.
دهان بسته و لبها به هم دوخته شده اند. گوشههاي داخلي ابروها پايين آمده و به سمت دهان کشيده شده اند.
يا طرف تلاش ميکند که ناراحتي خود را با يک لبخند پنهان کند، و يا اين که سعي ميکند تعمدا نشان دهد که درست است که کارها خوب پيش نمي رود، اما وضع بهتر خواهد شد.
گوشههاي دهان کمي به سمت بالا رفته، يک لبخند کوچک را نمايش ميدهد. با ين که ابروها به سمت پايين نشانه رفته اند، گوشههاي داخلي اشان به سمت بالا چين خورده، و گاهي چين و چروک هايي در وسط پيشاني ديده ميشود.
انگار که طرف تازه متوجه شده است که چه خطر بزرگي از سرش رد شده است.
به نظر يک لبخند معمولي ميآيد، اما انتهاي ابروها به سمت پايين رفته که موجب به وجود آمدن چين و چروک هايي وسط دو چشم ميشود. انگار که ياد آور يک تشويش و دلواپسي ديرينه است.
اين گونه لبخندها معمولا غير عادي هستند. و براي از بين بردن موقعيتهاي ناراحت کننده و آرام کردن حوادث ناگوار استفاده ميشوند.
يک ريشخند اما کم قدرت! گوشههاي دهان کمي به سوي بيرون کشيده شده، و لبها گاهي به هم فشرده ميشوند. چشمها به سمت ديگري خيره شده: يا چپ و راست را نگاه کرده و يا از بالا به پايين دو دو ميزند.
روانشناسی لبخند
اين که دوروغ گوها معمولا بيشتر از راست گويان لبخند ميزنند، چندان حقيقت ندارد! اما اين گونه افراد لبخند تصنعي خيلي تحويل آدم ميدهند. اين در واقع حربه آنها است براي اين که فکر طرف مقابل را از کلاه بزرگي که قرار است بر سرش بگذارند منحرف کنند.
شايد تصور کنيد که حالت صورت در مرتبه اول نشان از احساسات دروني يک فرد است. اما اين نکته تا اندازه اي درست است. در حقيقت، تحقيقات علمي نشان داده اند که حالات صورت همانند دگمه درجه صداي ضبط صوت عمل ميکند. هر چه بيشتر و با شدت زيادتري لبخند بزنيد احساسات و تلاطم دروني بيشتر خود را بروز ميدهد. درجه لبخند خود را پايين آورده، و کمتر مردهم به شور و هيجان دروني شما پي خواهند برد. نظرات شما عزیزان: موضوعات مرتبط: روانشناسی، ، برچسبها: |
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |